vineri, 30 ianuarie 2009

Atitudinea noastra in valtoarea inceputului de an 2009

Dragii mei, toata lumea este prinsa in valtoarea de inceput de an, cu toate cate poate cuprinde viata fiecaruia. Multi dintre noi am vizionat sau citit preziuni astrologice pentru acest an 2009. Unele dintre informatii iti dau fiori reci si astepti doar sabia deasupra capului. Altele ne ridica in al 9-lea Cer, unde zice-se vom avea doar lapte si miere...
Si in acesta lupta tacuta sau nu, dintre astrologi si informatiile lor, noi Oamenii acestui Pamant ce putem face.?Sa ne impartim in doua? Sa fim doua jumatati separate fiecare din noi?
Cred ca ACUM este mai important, decat oricand, sa ne aducem aminte, ca suntem Fiinte Divine. Ca Dumnezeu ne-a creat din Lumina. Ca suntem trup din Trupul Sfant, si datoria noastra este sa IUBIM NECONDITIONAT.
Ce sa iubim sau pe cine? Pe noi insine! Pe ceilalti de langa noi, Pamintul pe care traim si care ne da viata in fiecare clipa, aerul pe care il respiram. Fiecare zi este un moment unic, in care noi trebuie sa multumim Creatorului ca mai vedem lumina zilei in fiecare dimineata. Sa ne bucuram de tot ce suntem si tot ce ne inconjoara si sa IUBIM. Aud voci... iubire...? DA, IUBIRE!!! Pentru ca doar prin Iubire putem sa evoluam in fiecare clipa. Doar Iubind putem vedea Scanteia Divina din NOI, Oamenii. Multi spun ca este greu, ca o transformare prin iubire este cel mai greu lucru sau chiar imposibil.
Ii intreb acum " ati incercat vreodata sa va iubiti intr- atat incat sa simtiti cum un sentiment dulce de iubire, va inunda sufletul si din prea plinul inimii voastre ati trimis valuri de iubire pentru tot ce este in jurul vostru fara sa cereti nimic in schimb? Fara sa va intrebati la cine pleaca iubirea voastra? Ati experimentat ceva asemanator vreodata" NU??? Atunci nu sunteti in masura sa judecati afirmatiile mele. Experimentati IUBIREA fara sa cereti nimic in schimb. Doar IUBIREA CURATA, fara nici o conotatie care ar putea-o murdari. Sa fim seriosi in Iubirea noastra. Si atunci orice se poate vindeca, suparari, neimpliniri, razbunari fara sens, rautati, tristetea, anixietate, si multe altele in acelasi sens.
In 26 ianuarie 2009 a avut loc o eclipsa de soare care nu a fost vizibila in Romania, iar in 9 februarie 2009 va fi o eclipsa de luna. In acest interval de 2 saptamani ar fi bine pentru noi toti si pentru Pamantul nostru drag , sa ne concentram atentia doar pe aspectele pozitive pe care le dorim materializate in viata noastra.Indiferent cat este de stresanta viata noastra a tuturor in aceste timpuri in care zilelele se desfasoara cu o viteza covarsitoare, noi oamenii avem abilitatea, curajul, cunoasterea, intelepciunea, puterea de a deveni victoriosi pentru o viata mai buna pe acest Pamant atat de drag noua tuturor.In acest interval de 2 saptamani sa ne straduim sa avem o stare de armonie cu noi insine, cu ceilalati si cu Universul si atunci binecuvantari nenumarate pot fi ale noastre. Incercati sa va concentrati doar pe armonie si iubire.
Fiti curajosi! Reusita depinde de voi!
Pace, Lumina si Iubire pentru noi toti.

(nota: Imi iau libertatea de a scrie cu majuscule de acum inainte cuvintele Om si Pamant, specific acest lucru pentru a nu mi se imputa faptul ca nu stiu gramatica. O fac din respect si iubire pentru Om si Pamant)

joi, 8 ianuarie 2009

Urmeaza ti visul...


Aceasta imagine este un banner pentru a mentine vie povestea unui vis. A unui vis plin de frumusete ce a inceput in urma cu 7 luni. Mihai Iordache isi urmeaza visul. Visul lui este de a face o calatorie cu autostopul pana in India , Nepal, Tibet. este datoria noastra a romanilor sa-l sustinem, prin iubirea noastra, prin rugaciunile noastre. Sa-i sustinem visul prin credinta in realizarea lui si chiar financiar daca este posibil.
Sa invatam si noi de la el, sa ne urmam visul cel mai frumos...

miercuri, 7 ianuarie 2009

LA MULTI ANI !



La multi ani tuturor care isi sarbatoresc ziua numelui( Ion, Ioana, Ionel, Ionica, Ioan, si altele) Sa fie PACE LUMINA SI IUBIRE in viata voastra.


sâmbătă, 3 ianuarie 2009

FLUTURI IN PLINA IARNA...


Cineva, a avut nemaipomenita idee, de a-mi trimite azi un mail, care incepea cu aceasta imagine. Chiar daca eram intr-o forma foarte buna, o stare de buna dispozitie mult superioara, m-a cuprins intr-o clipa. M-am gandit, ca este cel mai frumos dar, pe care vi l-as putea face, la inceput de an. Sa aveti bucuria in suflet, in fiecare clipa a vietii voastre, iar cand starea va este intunecata de norii vietii de zi cu zi, deschideti calculatorul si priviti cu atentie aceasta imagine... Veti vedea ce forta de revenire primiti privind zborul acestor fluturi.
Pace, Lumina si Iubire in 2009!... si mai departe. Pe curand!

joi, 1 ianuarie 2009

Happy New Year 2009

2009 UN AN NOU FERICIT !



Oamenilor toti de pe acest pamant, coltul nostru de rai un calduros LA MULTI ANI!!! Acest an 2009 sa fie anul implinirilor in toate sectoarele vietii pentru noi toti. AN NOU FERICIT cu armonie, iubire, lumina, prosperitate, adevar, pace si multe zambete de bucurie.