duminică, 19 aprilie 2009

PASTE LUMINAT!







Sunt zile de mare sarbatoare pentru toti crestinii.Sa ne aducem aminte ca Lumina si Iubirea acestei sarbatori ne aduc mai aproape de sufletele noastre si a celorlalti.Sa folosim acest timp pentru Iertare, Impacare, Pace, Armonie si Iubire.Sa aducem mangaiere si iubire celor de langa noi cat si celor de departe prin gand, fapte, sentimente, cuvinte...
Sa folosim acest timp meditand si la cuvintele din Biblie, cuvinte care ne inalta spiritual si ne trimit spre linistea cugetarii interioare. Gasim in Epistola I-a a lui Pavel catre Corinteni, cap. 13 sfaturi de urmat pentru implinirea noastra din toate punctele de vedere:

"Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor.

Si chiar daca as avea darul proorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta;chiar daca as avea toata credinta asa incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu sunt nimic.

Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie,

Nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se aprinde de manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar,
sufera totul, crede totul, nadajduieste totul, rabda totul.

Dragostea nu piere niciodata. Prorociile se vor sfarsi; limbile vor inceta; cunostinta va avea sfarsit.
Caci cunoastem in parte, si prorocim in parte; dar cand va veni ce este desavarsit, acest “in parte” se va sfarsi.

Cand eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, gandeam ca un copil; cand m-am facut om mare, am lepadat ce era copilaresc.

Acum, vedem ca intr-o oglinda, in chip intunecos; dar atunci vom vedea fata in fata.

Acum, cunosc in parte, dar atunci voi cunoaste deplin, cum am fost si eu cunoscut pe deplin.

Acum, deci, raman aceste trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea"

Dragii mei, imi doresc sa avem toti lumina in suflet mereu, sa lasam iubirea sa-si faca cuib in fiecare celula a corpului nostru si sa traim in pace si armonie , mangaiati de Iubirea Divina si de Ingeri. Noi, oamenii avem puterea de a face toate acestea, trebuie doar sa dorim si sa privim cu ochii larg deschisi in jurul nostru, dar mai ales in interiorul nostru.
HRISTOS A INVIAT! PASTE LUMINAT!

Terapeut,
ALEXANDRA HINDA

HRISTOS A INVIAT!



HRISTOS A INVIAT! Pentru toti cei care citesc aceste randuri si pentru toti ceilalti PASTE FERICIT cu multa LUMINA SI IUBIRE pentru o vesnicie.

Terapeut, Master Reiki
Alexandra Hinda

duminică, 12 aprilie 2009

LA MULTI ANI !



La multi ani tututor celor care purtati nume de flori si celorlalti deopotriva pentru ca suntem toti flori in gradina minunata a acestui Pamant!