luni, 25 mai 2009

PADRE PIO

http://www.oamenisiingeri.ro/inger%20daniel%202..gifhttp://www.oamenisiingeri.ro/inger%20daniel%202..gifhttp://www.oamenisiingeri.ro/inger%20daniel%202..gif

PADRE PIO, a fost unul din cei mai iubiti oameni ai timpului. S-a nascut la 25 mai 1887, a murit in 23 septembrie 1968. In anul 1910 a fost hirotonisit ca preot, iar in 1918 a primit stigmatele patimilor lui Cristos. Papa Ioan Paul al II-lea l-a beatificat in 2 mai 1999.
Spun oamenii si arhivele istoriei, ca era de o credinta atat de mare incat provoca miracolele. Era simbolul sperantei, si acum dupa atatia ani oamenii cred in optimismul, pe care Padre Pio a reusit sa-l insufle, prin credinta nestramutata si iubirea lui nemasurata.
Padre Pio era recunoscut ca omul ce credea in ingeri si numea ingerul pazitor" micul meu tovaras de din copilarie"( Poate de aceea, m-am oprit o clipa, din scrierile acestui blog, sa cinstesc memoria lui Padre Pio. Si eu cred in ingerul pazitor, si mai mult stiu sigur, ca atunci cand crezi din adancul inimii, el iti vorbeste si iti este alaturi in fiecare clipa) . Despre Padre Pio puteti citi in http://angelinspir.ro/povestiri/padre-pio-1887-1968.html. Aici in acest blog, eu vreau doar sa cinstesc memoria celui ce a fost si ramane peste timp omul sperantei si al credintei, PADRE PIO.
Iubire transmisa peste timp Padre Pio, de la noi cei care iti stim iubirea pentru oameni. Iti multumim pentru invataturile lasate mostenire.
Ingerii sa fie cu tine!

LUMINA si IUBIRE

Alexandra Hinda

Niciun comentariu: