sâmbătă, 5 septembrie 2009

Iluzie sau realitate...




Auzi tot mai des expresia "asta este realitatea, nu ma pot preface ca nu o vad?"
Fiecare avem puterea de a ne crea propria realite, in functie de gandurile pe care le avem. Ar trebui sa tinem minte, frumoasele vorbe din vremuri de demult, dar cu aplicabilitate si azi... si intotdeauna: "ce dai , la fel primesti" Sau " ce semeni aia culegi" sau " semeni vant, culegi furtuna". Si astea sunt doar cateva din cuvintele atat de mult uzitate in acest sens. Un mare adevar este si faptul ca daca zambesti in sufletul tau, pentru ca te placi atat de mult incat sa o faci, acel zambet este sesizat si de oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau... Si iti intorc zambetul... Si starea ta este minunata. Si asta daca zambesti... Dar daca esti posac, trist, ingandurat, suparat, furios, etc. ce credeti ca se intampla inauntru vostru si in jurul vostru? Nu va place, asa-i? Cred ca mai bine alegeti sa ZAMBITI!
Mai jos aveti un film de sfarsit de saptamana. Pentru cine nu l-a vazut pana acum, faceti-va timp si vizionati-l. Iar pentru cei care l-au vazut, mai vizionati-l o data. Doar stiti ca merita!
Lumina si Iubire!

Un comentariu:

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

ai perfecta dreptate spunand ca ceea ce oferi se intoarce spre tine, de aceea este bine sa avem mare grija la ceea ce oferim.Totul pare atat de simplu si totusi noi suntem cei care complicam lucrurile .Multe imbratiari si multe zambete si din partea mea!Si sa auzim numai de bine.