luni, 23 noiembrie 2009

Schimbarile vietii


Noi romanii avem niste vorbe,"orice rau e spre bine", pe care cei optimisti si iertatori le cunosc foarte bine si indemnul lor ii face sa prinda putere pentru a merge mai departe,eliminand blocajele din viata lor...Am primit un mail, (multumesc celui ce mi l-a trimis cat si traducatorului)cu o traducere a unui articol plin de intelepciune pe care Doreen Virtue, cu multa iubire il daruieste tuturor celor care cred in Lumina si Iubire, ca instrumente in Evolutia Spirituala. In el gasim si metode pentru a face posibil acest lucru, adica de a vedea binele din raul pe care il intalnim cateodata in viata noastra.

"Cautati aurul ascuns in schimbarile vietii, de Doreen Virtue, Noiembrie 2009
“Schimbarile vietii” au reprezentat o tema majora pentru anul care a trecut, asa ca daca treceti prin schimbari, sa stiti ca nu sunteti singurii. Schimbarile conduc la neprevazut care poate fi destul de stresant daca nu incercati sa descoperiti pepitele de aur ascunse in fiecare situatie in care va aflati.
Minerii gasesc aur sapand si, daca vreti sa descoperiti beneficiile ascunse ale schimbarilor prin care treceti, asta trebuie sa faceti si voi. De afara o mina pare rece, dura si nesigura (chiar periculoasa) si, in mod clar, neatragatoare. Similar, schimbarile ce se petrec in viata voastra pot parea amenintatore si dezagreabile. Dar, cu toate acestea, in fiecare schimbare ce ne apare in viata, exista aur. Trebuie doar sa sapati un pic, pentru ca sa dati de el.
Ma numar printre cei care au trecut prin schimbari majore anul acesta si, cu toate acestea, am reusit sa-mi gasesc linistea, sapand si gasind aurul ascuns in aceste experiente. De exemplu, sotul meu a divortat de mine si a obtinut un ordin judecatoresc prin care sunt obligata sa ii platesc 35.000 de dolari pe luna, pensie alimentara. A trebuit sa merg la tribunal de cateva ori in anul asta, pentru ca imi cere si plata redeventelor peste pensia alimentara.
Asta chiar poate sa fie considerata o schimbare stresanta! Din fericire, ca noi toti, am si eu ingeri pazitori care sa ma vindece si sa ma aline, in perioadele mai dificile. Arhanghelul Mihail m-a ajutat in mod special sa gasesc aurul ascuns in aceste schimbari.
De exemplu, acesta experienta mi-a adus ATAT de multa compasiune pentru cei care au fost raniti de o persoana pe care au iubit-o si in care au avut incredere. Inima mea este acum larg deschisa si plina de intelegere, in legatura cu asta pentru ca am trecut si eu insami prin acest gen de situatie.
Al doilea beneficiu al acestei schimbari este acela ca, inainte de divort, planuiam sa ma retrag din activitatea legata de seminarii. Acum, ca mi s-a impus sa ii platesc fostului sot atat de multi bani, trebuie sa continui sa lucrez. Asa ca m-am intors la turneele mele si la organizarea de ateliere de terapie cu ingeri, in lumea intreaga.
Iar asta este adevarata binecuvantare! Ma simt minunat sa ma ocup de aceste seminarii. Chiar nu mai e vorba despre banii pe care trebuie sa ii castig, chiar daca de la asta am pornit, initial. Stiu acum ca trebuie sa predau pentru marea trecere din 2012. Ingerii au o multime de mesaje pe care vor sa ni le transmita, pentru a ne ajuta pe toti sa supravietuim in fata schimbarilor. Ingerii vor sa primim schimbarile in mod pozitiv, iar eu am sarcina sa ii ajut pe oameni sa treaca prin ele.
Trebuie sa ii multumesc fostului meu sot si procesului pe care mi l-a intentat, pentru impulsul pe care mi l-au dat. Acum ma ocup de seminarii din motivele corecte, pentru ca ele reprezinta scopul meu Divin si pentru ca imi place atat de mult sa fac asta!
Am creat o meditatie video gratuita, care sa va ajute sa faceti fata schimbarilor:

Ingerii m-au ajutat si in procesul iertarii fostului meu sot. Ei mi-au aratat cum noi doi am mai avut vieti asemanatoare impreuna, vieti in care el m-a persecutat, a fost inchizitorul meu si alte astfel de scenarii similare celui de la tribunal, prin care tocmai am trecut. Din acest motiv am ajuns impreuna in aceasta viata, ca „sufelete pereche”, pentru a rezolva aceasta situatie, pentru a vindeca si a schimba tiparul de victima-calau in care ne aflam. Rolul meu este acela de a-l ierta deplin pentru tot ce s-a intamplat in toate vietile, pentru a sparge tiparul si a ne elibera din el. Si, prin intermediul acestei iertari, eu beneficiez de o evolutie spirituala extraordinara, de pace si de incheierea contractului pe care sufletele noastre l-au avut.
Iisus este modelul meu pentru iertare, si imi amintesc deseori invatatura lui legata de faptul ca trebuie sa ii iertam mereu pe ceilalti – chiar si de saptezeci de ori cate sapte, daca este nevoi. Ca si in cazul minerului, perseverenta in intentia de a ierta conduce la aurul pacii interioare.
Iata o meditatie video pe care am facut-o pe malul oceanului, pentru a va indruma in procesul vindecator al iertarii.

De cand a inceput aceasta schimbare, seminariile mele au capatat pentru mine o alta incarcatura si mai multa profunzime. Invataturile sunt cu adevarat personale si pline de inteles pentru mine, datorita acestei experiente.!
Asadar, cand va ganditi la schimbarile care au loc, iata cateva intrebari care sa va ajute sa cautati aurul in fiecare experienta:
-Ma face aceasta schimbare mai puternic?
-Am invatat lucruri noi despre mine?
-M-a facut sa devin mai constient, din punct de vedere spiritual?
-Am eliminat ceva toxic, in urma acestei experiente?
-Am capatat o constiinta sporita a vietii?
-Am invatat cum sa ma ridic deasupra problemei, pentru ca am fost nevoita sa o fac?
-Am invatat ce este cu adevarat important si ce conteaza cu adevarat in aceasta situatie?
-Am acum mai multa incredere in mine?
-Ma determina aceasta situatie sa imi transform pasiunea, intr-o cariera pe cont propriu, aducandu-mi astfel telul Divin in viata, dupa cum mi-am dorit intotdeauna (dar poate m-am temut in trecut)?
-Cum m-a ajutat aceasta schimbare sa devin mai creativ si mai plin de resurse?
-Am acum mai multa compasiune fata de altii aflati in suferinta sau in nevoie?
-Care sunt binecuvantarile din aceasta schimbare de viata?
-Pentru ce parte a acestei schimbari pot sa imi asum responsabilitatea (nu vina)?
-Asumarea raspunderii ma ajuta sa ma simt mai stapan pe viata mea?
-M-am rugat pentru ajutor spiritual in aceasta schimbare?
-Vreau sa accept ajutorul?
-Pe cine trebuie sa iert?

Va trimit rugaciuni si iubire pe calea schimbarilor din viata voastra. Sa stiti ca ingerii va sunt alaturi pe aceasta cale, ajutandu-va sa gasiti tot ceea ce aveti nevoie"

Iar eu va multumesc tuturor celor care intrati pe blogurile mele si imi cititi gandurile transformate aici in cuvinte. Va doresc tuturor bucurie, prosperitate si abundenta, armmonie, iubire si lumina.

sursa: internet

Niciun comentariu: