duminică, 8 noiembrie 2009

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril




LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Mihai si Gabriel sau derivate ale acestora.Fiti buinecuvantati in aceasta minunata si mare zi de sarbatoare. Este ziua in care sarbatorim pe Sfintii Arhangheli si Gavril, dar este si sarbatoarea tuturor ingerilor. A inceput sarbatorirea ei in Biserica, cam din secolul V, raspandindu-se repede in tot Rasaritul crestin.
Crestinii de pretutindeni sarbatoresc cu mare fast aceasta binecuvantata zi. In aceasta zi, si de acum inainte, puteti face o mica rugaciune catre acesti doi mari arhangheli si catre toti ingerii, in care sa cereti preotectia lor si sustinerea in tot ceea ce faceti. Rezultatul este miraculos.

Doamne Dumnezeule, Voi arhangheli Mihail si Gavril, si Voi Ingeri va multumesc pentru ca ma binecuvantati cu toate darurile de care am nevoie pentru Binele meu cel mai Inalt. Amin!


Aceasta rugaciune poate fi folosita ca protectie, ca binecuvantare, ca o sursa inepuizabila de a atrage abundenta si prosperitatea din toate punctele de vedere.

Sa aveti o zi minunata si toate binecuvantarile cerului sa se reverse ACUM asupra noastra a tuturor. Asa sa fie! Asa sa fie! Asa sa fie!

Lumina si Iubire!



Niciun comentariu: