miercuri, 10 decembrie 2008

DARUL LUI VALERIU POPA * 2 *




Omul Valeriu Popa a crezut intotdeauna, ca menirea sa in viata este aceea de a fi alaturi de oamenii aflati in suferinta, ajutandu-i cu tot ceea ce aveau nevoia. Ajutorul lui plin de iubire si-il oferea oamenilor gratuit, cu demnitate si modestie. Cei care urmeaza calea terapiilor naturiste, au foarte multe de invatat din "mostenirea" ramasa de la el.
Deseori il simt alaturi, cu sfaturile lui, cu un gand, cu duiosie, atunci cand am mai mare nevoie de ea, desi nu l-am cunoscut. In schimb ii cunosc dragostea pentru viata, pentru ca acest lucru, m-a facut sa aduc in fata tuturor, o parte din darurile lui pentru noi, oamenii. E aici, cu cei care inteleg ca" de la gand, gest, privire, fapta totul se inregistreaza, se computerizeaza si dupa ce plecam din viata ne intalnim cu noi." Si ca " Boala incepe in energetic cu multi ani inainte si se manifesta in fizic; de exemplu, un cancer incepe cu 8 ani inainte ca el sa apara ca boala fizica."
In continuare, va las sa priviti pe fereastra deschisa spre viitor si sa alegeti voi, cei care doriti, ce cale considerati ca va e potrivita. Si sa ALEGETI."Nimic nu este intamplator, totul este programat" spune Valeriu Popa
Vreau sa adaug, ca nu este negata medicina clasica, doar ca aici, vor fi retete si sfaturi de terapie naturista.
Va uitati putin in jurul vostru? Cate persoane v-au parasit in ultimii ani plecand la cele vesnice?
Cate lacrimi au curs din ochii vostri dupa ei? V-ati uitat in oglinda cum chipul vostru, inca suferind, incearca sa zambeasca. Nu ezitati ! Faceti asta!
Pentru ca, o persoana draga mie este in situatia de a fi bolnava de un cancer la san, ma vad obligata sa incep ACUM incursiunea prin "mostenirea lui Valeriu Popa" astfel incat, poate undeva candva, oamenii vor incepe sa vada si sa faca, ceea ce este bine pentru trupul si viata lor.Sa nu uite nici un parinte, ca suntem datori copiilor nostri, cu o viata sanatoasa si asta se poate, doar prin ceea ce facem noi. Asa vor invata si ei sa aibe grija, de ceea ce Dumnezeu ne-a dat sa folosim in aceasta viata, sanatatea trupului, acest vehicol fizic in care noi traim ACUM si AICI.

AUTOTRATAMENTUL RECOMANDAT DE VALERIU POPA PENTRU BOLI FOARTE GRAVE SI CANCERE BG
1

Regimul se tine timp de 45 de zile.
ORAR TERAPEUTIC

ora 7,30 Terapia cu ulei

Dupa trezire, primul gest sa fie scuiparea din gura a salivei adunate; dupa care se ia o lingura de ulei de floarea-soarelui si se mesteca ritmic timp de 20 de minute, stand in fotoliu cu capul tinut drept, apoi se scuipa uleiul si se racleaza limba cu o coada de lingura de lemn, indepartandu-se astfel stratul albicios galbui depus. Se clateste gura cu apa sarata (o lingura la o cana cu apa) si se repeta raclajul limbii de circa 30 de ori. Apoi se perie limba de cateva ori, cu o periuta de dinti destinata special pentru acest lucru.
  • se pune pe foc apa in doua vase de cate 2-3 litri si se prepara infuziile pentru clisma si spalatura vaginala( dupa caz)
  • se pregateste apa calda pentru igenizarea dupa clisma
ora 8. Terapia cu malai
Se ia in gura o lingura de malai si se mesteca stand in fotoliu 10-15 minute, pana cand incepe sa curga saliva. Apoi gura se clateste cu apa sarata.

ora 8,30 Clisma
Se strecoara infuzia calda de rostopasca in irigator (temperatura se controleaza cu cotul cu dorinta de a fi cat mai calda), si in pozitia genupectorala se introduce canula(dupa ce s-a uns anusul cu ulei de masline)
Se face masaj pe burta in jurul ombilicului. Dupa defecare, se face igenizarea stand cu fundul in lighean. In cazul iesirii muschilor, se reintroduc printr-o apasare usoara cu degetul.

ora 9,00 Spalatura vaginala ( atunci cand e cazul)
Se strecoara infuzia calduta de nalba de mare in irigator si stand cu fundul in ligheanul gol se introduce canula in vagin( sau pe un prosop) si se asteapta pana se scurg cei 2 litri.

ora 9,30 Sarituri pe varfuri
Se deschide geamul si in fata lui se fac 100 de sarituri pe varfuri, miscand bratele ritmic si respirand in acelasi timp(ritmic)

0ra10 Pregatirea orezului
4 linguri de orez nedecorticat se spala intr-o cana si se lasa la inmuiat pana la ora 11,00.
Se executa automasajul in talpa, in punctele indicate (pentru organele afectate)

ora11 Masa 1
Orezul pregatit cu o ora inainte se inghite intreg sau se mesteca. Apoi se consuma 1/2 litru apa distilata. Totul trebuie sa dureze o ora.

ora 12,30 Pregatirea mesei 2
Se rad si se amesteca cu o lingura de lemn urmatoarele: 5 linguri grau incoltit, 2linguri telina mica, 2 linguri radacina patrunjel, 1 lingura gulie ( verde), 2 linguri sfecla rosie, 1 lingura miere pura, 2 linguri miere. Ca desert: o ligurita (de lemn)cu polen conservat in mere.

ora 13 Masa 2
Toate cele pregatite la ora 12,30 se amesteca bine si se servesc cu o lingura de lemn.
OBLIGATORIU masa trebuie sa dureze 1 ora.

ora 14,00
Se pune in functiune distilatorul si se fac 2-3 litri de apa

ora 16,00 Masa 3
Se bea o cana cu ceai de salvie neindulcit (250 ml apa distilata in care se fierbe o lingurita de planta 1-2 minute)

ora 18,00 Masa 4
  • se consuma 100 gr. seminte de bostan crude;
  • se bea o cana de ceai de cimbrisor ( 250 ml de apa distilata clocotita + 1 lingurita de planta, infuzie 10 minute)
ora 19,00
Se pregatesc infuziile pentru clisma si spalatura vaginala( atunci cand e cazul)

ora 20,00 Somniferul
Se pregateste si se ia somniferul astfel: se curata 4 mere ionatan, iar coaja se infuzeaza 15 minute in 250 ml apa distilata. Se adauga o lingura rasa de miere. Apoi se consuma cojile de mere, iar zeama se soarbe incet din lingura.
Toata operatiunea trebuie sa dureze 45 minute.

ora 21,00
Se fac clisma si spalatura vaginala.

ora 21,30
Culcarea in pat cu geamul deschis 10 minute. apoi somnul cu geamul inchis.

Prepararea infuziilor
  • infuzia pentru clisma 1( de dimineata)
2 linguri rostopasca in 2 litri apa clocotita/ infuzie 10 minute
  • infuzia pentru clisma 2
2 linguri musetel in 2 litri de apa clocotita/ infuzie 10 minute
  • infuzia pentru spalatura vaginala
2 linguri nalba mare in 2 litri apa clocotita/infuzie 1o minute

( din darurile OMULUI VALERIU POPA. Informatii la telefoanele
02167359 sau o745153 sau 0318038468.)


Doresc sa fac niste precizari.Pentru ca sunt deja foarte multe intrebari in ce priveste un tratament naturist, as dori sa se gandeasca fiecare, ce a facut pentru sine in ultima perioada. (Purificare prin post-doar suntem in postul Nasterii Domnului, hrana si gandire sanatoasa, rugaciune, verficarea comportamentului in relatiile cu ceilalti. Acestea si multe altele sunt raspunzatoare-daca nu sunt respectate regulile vietii- de multele cazuri de cancer in aceste vremuri. Daca nu ati facut, experimentati. Va pot face un mare bine. Veti incepe sa pretuiti viata la alt nivel). Pentru o mai buna introspectie, incercati sa va puneti urmatoarele intrebari:
"Ce am primit de la oamenii din viata mea?"
"Ce le-am dat eu lor?"
"Ce probleme si dificultati le-am cauzat?"
Si, bineinteles sa va raspundeti cu foarte multa sinceritate.

Sunt multe lucruri nepretuite in viata noastra, unul dintre ele este faptul ca suntem trup din trupul lui Dumnezeu.PRETUITI-L!!!


Un comentariu:

salvativasemenii spunea...

Valeriu Popa ne ajuta si acum sa traim sanatos. Puteti viziona filmari cu Valeriu Popa la adresa www.salvativasemenii.wordpress.com