duminică, 14 decembrie 2008

In asteptarea Sarbatorii NASTERII DOMNULUI(1)




Dragii mei, suntem in sezonul Sarbatorilor de Iarna. Suntem bogati( cautati in sufletul vostru si veti gasi o mare comoara, pretuiti-o si inmulti ce aveti ca dar de la Dumnezeu), avem bucurii
(Credeti ca nu? Uitati-va in oglinda si va bucurati. Va puteti vedea, altii nu pot face nici atat, si totusi se bucura), avem oameni dragi langa noi( priviti-i cu dragoste, va vor raspunde la fel), Suntem sanatosi( Aud voci care ma contrazic ? Ei, dragii mei, doar de voi depinde sa fiti sanatosi, frumosi, plini de iubire, lumina, pace, adevar, prosperitate, abundenta. Actionati in viata mergand pe drumul curat si drept, si sanatatea e a voastra).
Acum in acest sfarsit de an aruncati tot ce este nu ati mai folosit de 2 ani. Faceti curatenie in casa si in Casa sufletului. Daruiti oamenilor pe care-i intalniti, macar iubirea voastra manifestata printr-un zambet, daca buzunarul va este putin mai gol. Ganditi-va sa imbratisati chiar si pe cei care v-au suparat, sa nu cumva sa treaca Sarbatoarea Craciunului si Anul Nou fara sa-i iertati. Si voi sa va cereti iertare, daca ati gresit si mai ales sa va iertati pe voi insiva, pentru ca orice greseala este doar o experienta, din care putem invata ceva. Si... evoluam. Azi suntem mai buni ca ieri... daca vrem. SI VREM, asa-i !( va urma)

Niciun comentariu: