sâmbătă, 20 decembrie 2008

Timpul Ingerilor...

Suntem in pragul Sarbatorii Nasterii Domnului. Acum cateva minute, am primit un mail de la o draga prietena. Sunt fericita, de cate ori primesc ceva de la ea. Un val de caldura, imi inunda tot corpul. Stiu, ca atunci, cand da clik pe send, gandul ei plin de iubire se indreapta catre mine. E atat de frumos mesajul, ce mi l-a trimis, ca sufletul ma face sa-i dau drumul mai departe, nu numai la persoanele din agenda mea, ci si pe blogul meu. Iti multumesc prietena draga, pentru frumusetea inimii tale. Dumnezeu sa fie cu tine, in fiecare clipa a vietii. Sa fii binecuvantata. Dragii mei, cei care cititi aceste randuri, Dumnezeu si Ingerii sa fie cu voi pentru totdeauna. redau mai jos mail-ul:

Pentru momente de ingrijorare:
Bucuria, este cheia la toate problemele voastre! Cu cat puneti mai multa bucurie in actiunile voastre, cu atat rasplata este mai mare. Nici o problema nu vine, daca nu gaseste un teren al intunericului pe care sa se poata dezvolta. Intunericul este dat de gandirea si sentimentele care nu sunt facute din bucurie. E vreme rea ? Cantati si dansati!!! Este timpul sa imprastiati bucurie si in zilele fara Soare! Fiti voi Soarele pentru cei neincrezatori si tristi. Raspanditi Lumina curata din Suflete si minuni se vor intampla. Rugaciunea este un alt mod de a deschide drumul. Rugaciunea poate fi facuta oriunde. Nu trebuie sa astepti pana intri intr-o biserica. Rugaciunea de mare pret, este cea facuta cu inima sincera. Vremurile grele se duc repede, daca le transformati in bucurie. Bucuria in care traiti viata, oricat de grea ar fi aceasta, este Bucuria Divinitatii. Noi suntem fericiti, cand vedem ca ati inteles si ati invatat lectiile. Veti primi daruri multe pentru ca lectia a fost invatata. Bani multi, vor veni si veti putea face tot ce ati visat. Important este sa evitati a deveni sclavii lor. Folositi-i, indepliniti-va misiunea, dar nu uitati esenta vietii, fericirea din jurul vostru! NOI suntem tot timpul langa voi, ajutandu-va in evitarea greselilor. Misiunea voastra nu se incheie aici. Vom lucra in continuare cu voi, pentru ca aveti multe Suflete de salvat si de ajutat sa mearga fara probleme, pe drumul spre desavarsire. Tu trebuie sa-ti continui treaba si... ai inca multa. Ai de ajutat o multime de Oameni. Din contra, in momentul cel mai potrivit, noi vom veni si mai des in comunicari, preschimbati, ca sa ajutam si mai multa lume. Banii care vin..., vin pentru a va linisti sufleteste, ca sa nu va mai ganditi atat de mult la problemele materiale. Asa nu veti mai putea accepta, umbrirea Sufletului. Va trebui tot timpul sa fiti optimisti si acest lucru sa il dati celorlalti. Impreuna ne asteapta o colaborare plina de Gratie Divina. Se realizeaza TOATE! Va iubim!
INGERII. Suntem alaturi de voi cu Aripile noastre de Iubire.

Multumesc, prietena draga ca mi-ai dat inca o data ocazia sa-ti simt iubirea sufletului si sa daruiesc la randul meu iubire, daruind aceste randuri, celor care vor intra pe acest blog. Imbratisari pline de bucurie pentru TOTI.




Pentru momente
de îngrijorare




Niciun comentariu: